Het vakantiehuis

Info en reservering

Heeft u vragen over het vakantiehuis of wilt u een reservering maken?

Informatie over Florida Vakantiehuis

De vakantiewoning is een vrijstaande woning gelegen in de rustige Amerikaanse wijk, Windwood Bay. De wijk is een combinatie van woningen voor vaste Amerikaanse bewoners en woningen die worden verhuurd. De villa is ingericht in de gezellige Amerikaanse stijl. U beleeft hier het echte Amerika (Florida) gevoel. De villa beschikt over:

  • een ruime woonkamer met een lazy-chair bank, riante flatscreen TV en 6/8-persoons eettafel.een volledig uitgeruste keuken met een zitgedeelte. Deze ruime open keuken is uitgerust met een zit/ontbijthoekje, 2- en 3-zits bank met salontafel en een riante flatscreen TV.
  • 4 slaapkamers met 3 badkamers. De master bedroom is de grootste slaapkamer en heeft een aangrenzende badkamer. In deze kamer staat een ruim 2-persoons boxspring met TV. De badkamer beschikt over een douchecabine, ligbad en wastafel. De queen bedroom heeft ook een twee-persoons boxspring en een eigen badkamer. Verder zijn er nog 2 slaapkamers. Deze zijn als kinderkamers ingericht (ook geschikt voor volwassenen). Aangrenzend aan deze kamers ligt de 3e badkamer.
  • een dubbele garage met speelmogelijkheden, zoals dartbord, air-hockey en pooltable.
  • een terras met een ruim zwembad. Het terras en zwembad zijn overkapt met een horrenscreen. Zo heeft u geen last van insecten en kunt u wel van de zon genieten (en dus lekker bruin worden). Buiten het screen ligt nog een stuk gras waar kinderen zich kunnen uitleven. Op het terras staan een 4-persoons zithoek en 2 ligbedden. Op verzoek kunt u gebruikmaken van zwembadverwarming (afhankelijk van seizoen en tegen meerprijs). De tuin en het zwembad van de villa worden wekelijks onderhouden door erkende bedrijven, ook tijdens uw bezoek.

Alle ruimtes in de villa hebben airconditioning. U kunt gratis gebruikmaken van draadloos internet, wasmachine, droger, handdoeken en beddengoed. 

Beelden van de omgeving

Florida Vakantiehuis in Windwood Bay, Florida

De villa bevindt zich op een unieke plaats in Florida nabij Orlando: attracties, parken, shopping malls, zee, strand, het is allemaal in de buurt. 

Florida Vakantiehuis

Pin It on Pinterest

Share This