Het vakantiehuis

Info en reservering

Heeft u vragen over het vakantiehuis of wilt u een reservering maken?

Voor ieder wat wils, in de buurt van Florida Vakantiehuis

Bossen, achtbanen, dierentuinen, winkels, meren, golfbanen, restaurantjes, alles is te vinden in de buurt van onze villa. In de woning bevindt u zich in het centrum van entertainment en activiteiten aan de ene kant en meren, bossen en nationale parken aan de andere kant. Er is dus voor iedereen van alles te beleven.

Entertainment

De afstand tot de grote attractieparken, zoals Disneyworld, Aquatica en Seaworld is ongeveer 20 minuten rijden met de auto. Als u een dagje zin heeft om naar het strand te gaan, is ook dat een optie. Het dichtstbijzijnde strand (zoals New Smyrna Beach en Tampa Beach) bereikt u al in ongeveer 45 tot 60 minuten rijden.

Golfbanen

Daarnaast is er een overvloed aan prachtige (mini-)golfbanen in de regio van Orlando. U kunt uw baan kiezen en iedere dag een andere baan spelen. Zolang uw vakantie duurt!

Shopping malls

In de buurt van het vakantiehuis zijn drie grote overdekte shopping malls. Hier vindt u werkelijk alles wat u maar wenst. Van exclusieve design winkels (zoals Hugo Boss en Gucci) tot gigantische outletwinkels, waar alle bekende merken (zoals Ralph Lauren en Tommy Hilfiger) voor een spotprijs worden verkocht. Shop till you drop… en dan weer opstaan en doorgaan…

Natuur

U bevindt zich te midden van verschillende natuurparken (zoals Lake Louisa State Park), die bekend zijn om hun schitterende meren en het mooie landschap. In deze parken kunt u vaak naar lieve lust wandelen, vissen, kanoën, paardrijden en dergelijke.

Beelden van de omgeving

Florida Vakantiehuis in Windwood Bay, Florida

De villa bevindt zich op een unieke plaats in Florida nabij Orlando: attracties, parken, shopping malls, zee, strand, het is allemaal in de buurt. 

Florida Vakantiehuis

Pin It on Pinterest

Share This