Het vakantiehuis

Info en reservering

Heeft u vragen over het vakantiehuis of wilt u een reservering maken?

Natuurparken in de buurt van Florida Vakantiehuis

De Gator hoofdstad van de wereld herbergt meer dan 5.000 van Florida’s oorspronkelijke bewoners. Het park is zeer betrokken bij de instandhouding van de Florida Alligator. Dus met Jumparoo en Gator Wrestling geven ze er een educatieve kant aan. Een groot deel van de activiteitencentra bevindt zich rondom een prachtig fokmoeras, dat ook een toevluchtsoord is voor honderden vogels. Elke amateur-ornitholoog heeft hier een geweldige tijd. Jungle Crocs Of The World kenmerkt zich door wat meer ontzagwekkende omstandigheden en de voedertijd moet je ook niet missen!


Lake Louisa State Park

De doordeweekse dagen zijn ideaal om dit park te bezoeken. Het is dan rustig en ideaal om te wandelen over de vele paden. Vossen, eekhoorns, lynx en wilde kalkoenen zijn veel geziene dieren in het park. De bloeiende planten trekken ook zeer veel verschillende vlinders aan. Men kan ook goed mountainbiken in het park. Bepaalde paden zijn hier zeer goed geschikt voor. Vergeet niet uw lunch mee te nemen zodat u aan de rand van het prachtige meer, in de schaduw zeer oude ‘Oak trees’ kunt picknicken. Wees voorbereid op het klimaat van Florida en zorg altijd voor voldoende water bij een wandeling! Er is 7 mile verharde paden en ongeveer 30 mile onverharde natuurlijke, maar gemarkeerde paden. Er zijn voldoende picknick gebieden, een volledig uitgeruste camping en vissteigers.


Tosohatchee State Reserve

Vlak naast de St Johns River ligt dit ruige gebied van moerassen, meren en hammocks, doorkruist door zandwegen, een hobbelige dijkroute en een kiezelweg. Een avontuurlijke jungletocht, redelijk te doen met de personenwagen. Er zijn hiking trails, bike trails en horse trails. Tosohatchee State Reserve is onderdeel van de Florida National Scenic Trail. Je mag er vissen, en er is een primitieve camping. Je ziet vele vogelsoorten, schildpadden, vissen en mogelijk hier en daar een alligator. Een compleet rondje over de diverse wegen is ongeveer 30 km. Er staan geen informatieborden langs de wegen, maar aan de ingang van het park staan wel overdekte informatiepanelen (heet daar een kiosk) met allerlei wetenswaardigheden over het gebied.

Beelden van de omgeving

Florida Vakantiehuis in Windwood Bay, Florida

De villa bevindt zich op een unieke plaats in Florida nabij Orlando: attracties, parken, shopping malls, zee, strand, het is allemaal in de buurt. 

Florida Vakantiehuis

Pin It on Pinterest

Share This