Het vakantiehuis

Info en reservering

Heeft u vragen over het vakantiehuis of wilt u een reservering maken?

Stranden in de buurt van Florida Vakantiehuis

Sarasota beach

Sarasota Beach is bekend om het mooie witte zand. Hier kan je echt genieten van het ‘Florida-weather’: zonnig, blauwe lucht met een zacht briesje.


Naples Beach

Op Naples Beach is alles aanwezig: visgerei, douches, toiletten enzovoort. Vissen neemt op dit strand een bijzondere plaats in. Er is een grote pier, deze is voor vissers de perfecte locatie. Maar ook het surfen komt hier terug. Natuurlijk zijn de meeste badgasten nog steeds de zonaanbidders.


Clearwater

Met de suiker-witte zandstranden en smaragdgroene groene wateren, is het Strand Clearwater een van de beste strandbestemmingen. Het is niet alleen beroemd door de natuurlijke schoonheid, dolfijnen en spectaculaire sunsets. Het biedt ook veel favoriete strandactiviteiten voor pret in de zon.


Daytona Beach

In Daytona Beach zie je brede zandstranden zo ver het oog reikt. Daytona Beach aan de oostkust van Florida is hét strandparadijs voor vakantiegangers. Het strand is een van de breedste stranden van de VS en het is ook nog eens toegestaan om je auto tot aan de waterkant mee te nemen. Autorijden, motorsport en Daytona Beach zijn nauw met elkaar verbonden. Toen de auto nog in de kinderschoenen stond werd Daytona Beach als testgebied gebruikt voor auto’s en motorfietsen. Er zijn hier op het vaste, vlakke strand, dat ideaal is voor proefritten, verscheidene snelheidsrecords gevestigd.


Tampa Bay

Aan de westkust van Florida ligt de plaats Tampa. Bij deze plaats ligt Tampa Bay, de natuurlijke baai van de Golf van Mexico, die elk jaar meer toeristen trekt. Het is een perfecte plaats om te zwemmen, te zonnen of op een terrasje te genieten van het heerlijke weer. Dichtbij Tampa vindt je wel Redington Beach, Sint Petersburg Beach, Clearwater Beach en Tressure Island. Deze plaatsen liggen allemaal aan de Golf van Mexico en zijn makkelijk vanuit Tampa te bereiken.


New Smyrna Beach

New Smyrna Beach is een strand waar surfen en zonnen de twee meest populaire ‘activiteiten’ zijn. New Smyrna is ook heel erg leuk om te bezichtigen: winkeltjes, jachthavens, eettentjes en een historische wijk.


Miami Beach

Maimi biedt meer dan een schitterend strand met surfers en een warme zon. Miami is onder ander bekend door de aanwezigheid van bekende filmsterren en zangers. Er is veel entertainment, zoals nachtclubs, cafeetjes, restaurantjes, een mooie boulevard en vergeet de kledingmode (winkeltjes) niet.


St. Petersburg Beach

Zuidelijk langs de kust ligt het prachtige St. Petersburg Beach. Het plaatsje staat bekend om de schitterende witte en brede stranden, mooie blauwe zee en natuurlijk de palmbomen. Een dagje strand is zeer goed te combineren met een bezoekje aan de bijliggende eilanden.


 

Cocoa Beach

Cacoa Beach is gelegen aan Florida’s Space Coast. Dichtbij het Kennedy Space Center. Het is een indrukwekkend lang strand, eindeloos. Een strand wat erg aantrekkelijk is voor de vakantiegangers.

Beelden van de omgeving

Florida Vakantiehuis in Windwood Bay, Florida

De villa bevindt zich op een unieke plaats in Florida nabij Orlando: attracties, parken, shopping malls, zee, strand, het is allemaal in de buurt. 

Florida Vakantiehuis

Pin It on Pinterest

Share This