Het vakantiehuis

Info en reservering

Heeft u vragen over het vakantiehuis of wilt u een reservering maken?

De prijzen van Florida Vakantiehuis

Prijs per week 2019
6 januari – 16 februari: € 600
16 februari – 3 maart: € 630
3 maart – 27 april: € 600
27 april – 5 mei: € 690
5 mei – 6 juli: € 610
6 juli – 1 september: € 700
1 september – 12 oktober: € 600
12 oktober – 27 oktober: € 690
27 oktober – 21 december: € 600
21 december – 5 januari 2020: € 790

De bovengenoemde prijzen zijn weekprijzen. Ook is het mogelijk om de villa een afwijkende periode te boeken, bijvoorbeeld 8 nachten. U deelt dan de weekprijs door 7 en vermenigvuldigt deze met het aantal gewenste extra nachten. U bent dus niet verplicht om de villa van week tot week te huren. Als u een extra lange periode in het vakantiehuis wilt verblijven, kunnen wij u hier (afhankelijk van de periode en beschikbaarheid) een speciaal tarief voor aanbieden.

Alle tarieven zijn all in: energiekosten, belastingen, internet en eindschoonmaak. Alleen bij een verblijf van minder dan 8 nachten brengen wij u de eindschoonmaak in rekening. Deze bedraagt € 85. Tijdens uw verblijf houdt u het vakantiehuis zelf schoon. Wilt u de verwarming van het zwembad inschakelen? Dit kan tegen betaling van € 25 per dag. U kunt dit bij de boeking aangeven. Vooraf wordt gevraagd een waarborgsom te betalen. Deze krijgt u binnen 14 dagen na vertrekdatum retour, als de vakantiewoning in goede staat wordt achtergelaten.

De woning kan helaas niet worden verhuurd wanneer de aankomstdatum te dicht bij de reserveringsdatum ligt. Daarnaast accepteren wij geen boekingen waarvan de aankomstdatum verder dan 11 maanden in de toekomst ligt.

Zorgeloos op vakantie gaan?
Verblijf in dit fantastische vakantiehuis in Florida en regel meteen uw vliegticket plus huurauto, dat is pas zorgeloos op vakantie gaan!
Stuur dan een bericht via e-mail of Facebook voor een vrijblijvende offerte naar Geertje de Regt: 

 

Beelden van de omgeving

Florida Vakantiehuis in Windwood Bay, Florida

De villa bevindt zich op een unieke plaats in Florida nabij Orlando: attracties, parken, shopping malls, zee, strand, het is allemaal in de buurt. 

Florida Vakantiehuis

Pin It on Pinterest

Share This